DI@BELEK Napisano 10 Sierpnia 2015 #317052 Napisano 10 Sierpnia 2015 Nick: DI@BELEK Wiek: 15 (5 WRZEŚNIA KOŃCZĘ 16)Doświadczenie (w byciu adminem): Miałem okazje być 5 razy administratorem. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 6/10 - Znam większość komendy używane przez konsolę + amxmodmenu.Staż w CS-sie: Pierwszy raz w cs'a 1.6 zagrałem w 3/4 klasie podstawówki.Steam / NonSteam: SteamDlaczego Ty: Co tu dużo mówić, mam czas i gram sporo a ze pół administratorów nie ma więc chętnie pomoge przy admi adminowaniu, a mam sporawe doświadczenie w rozpoznawywaniu cheatów itd.Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Zależy, od 2h do 5hKontakt: Steam lub Forum. Link do GameTracker'a: Di@BELEK - GameTrack Zobaczymy jak pójdzie teraz.
OGI Napisano 11 Sierpnia 2015 #317225 Napisano 11 Sierpnia 2015 no na TAK, pomimo wieku ogarniety, doswiadczony, godzinki, zglasza na u@
Tazor VIKINGS™ Napisano 11 Sierpnia 2015 #317268 Napisano 11 Sierpnia 2015 Na tak +/- wiek +doświadczenie +zgłasza na u@ z tego co kolega mówi +kulturka
extive Napisano 12 Sierpnia 2015 #317622 Napisano 12 Sierpnia 2015 Teraz już Ci napisze, co mi tak naprawdę leżało na wątrobie. #Mianowicie (cytat Wiesław Wszywka) będziesz kolejnym adminem, a są już w śród nas tacy niestety, który zamiast pilnować porządku na serwerze i ściganiu cziterów będzie szpanował przed "kolegami" na serwerze, że jesteś PAN ADMIN, i nie można z Tobą zadzierać. Bawił się jak również co niektórzy z adminów w zmianę mapy na taką jaką Ci się podoba zaraz po wejściu, bez jakiejkolwiek konsultacji z innymi co mnie strasznie irytuje. Skąd takie moje przypuszczenia? Widzisz, przegrałem wiele lat, adminowałem ja wielu serwerach, tak w pazdzierniku 25 lat mi wybije na karku. Znam się na takich ludziach jak Ty i wiele sytuacji w życiu przeszedłem będąc adminem jak i h@ na pewnym serwerze. Oczywiście możesz się z tą opinią nie zgadzać, a i ja mogę się mylić, ale będąc teraz dwa dni na serwerze, pokazałeś mi owoce swojej działalności. Wielkie Nie
Galaxy Napisano 12 Sierpnia 2015 #317659 Napisano 12 Sierpnia 2015 Diabelek otrzymujesz 2 tygodnie proby, bedziesz pod obserwacja bardziej doswiadczonych adminow. Jezeli beda skargi albo jakies popisy stracisz range. Nie zmarnuj szansy.
Galaxy Napisano 12 Sierpnia 2015 #317660 Napisano 12 Sierpnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy mamy nadzieję na owocną współpracę. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl.
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
2
1
1
1
Popularne Dni
12 Sie
3
11 Sie
2
10 Sie