DI@BELEK Napisano 10 Sierpnia 2015 #317052 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2015 Nick: DI@BELEK Wiek: 15 (5 WRZEŚNIA KOŃCZĘ 16)Doświadczenie (w byciu adminem): Miałem okazje być 5 razy administratorem. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 6/10 - Znam większość komendy używane przez konsolę + amxmodmenu.Staż w CS-sie: Pierwszy raz w cs'a 1.6 zagrałem w 3/4 klasie podstawówki.Steam / NonSteam: SteamDlaczego Ty: Co tu dużo mówić, mam czas i gram sporo a ze pół administratorów nie ma więc chętnie pomoge przy admi adminowaniu, a mam sporawe doświadczenie w rozpoznawywaniu cheatów itd.Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Zależy, od 2h do 5hKontakt: Steam lub Forum. Link do GameTracker'a: Di@BELEK - GameTrack Zobaczymy jak pójdzie teraz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OGI Napisano 11 Sierpnia 2015 #317225 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 no na TAK, pomimo wieku ogarniety, doswiadczony, godzinki, zglasza na u@ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazor VIKINGS™ Napisano 11 Sierpnia 2015 #317268 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 Na tak +/- wiek +doświadczenie +zgłasza na u@ z tego co kolega mówi +kulturka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
extive Napisano 12 Sierpnia 2015 #317622 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2015 Teraz już Ci napisze, co mi tak naprawdę leżało na wątrobie. #Mianowicie (cytat Wiesław Wszywka) będziesz kolejnym adminem, a są już w śród nas tacy niestety, który zamiast pilnować porządku na serwerze i ściganiu cziterów będzie szpanował przed "kolegami" na serwerze, że jesteś PAN ADMIN, i nie można z Tobą zadzierać. Bawił się jak również co niektórzy z adminów w zmianę mapy na taką jaką Ci się podoba zaraz po wejściu, bez jakiejkolwiek konsultacji z innymi co mnie strasznie irytuje. Skąd takie moje przypuszczenia? Widzisz, przegrałem wiele lat, adminowałem ja wielu serwerach, tak w pazdzierniku 25 lat mi wybije na karku. Znam się na takich ludziach jak Ty i wiele sytuacji w życiu przeszedłem będąc adminem jak i h@ na pewnym serwerze. Oczywiście możesz się z tą opinią nie zgadzać, a i ja mogę się mylić, ale będąc teraz dwa dni na serwerze, pokazałeś mi owoce swojej działalności. Wielkie Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galaxy Napisano 12 Sierpnia 2015 #317659 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2015 Diabelek otrzymujesz 2 tygodnie proby, bedziesz pod obserwacja bardziej doswiadczonych adminow. Jezeli beda skargi albo jakies popisy stracisz range. Nie zmarnuj szansy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galaxy Napisano 12 Sierpnia 2015 #317660 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy mamy nadzieję na owocną współpracę. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi