Klakier Napisano 10 Sierpnia 2015 #317050 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2015 Daje plusa! Mam Windows 8 i nie mogę włączyć komputera, teraz jestem na telefonie. Wyskoczyło coś takiego Odzyskiwanie Nieoznaczony załadować systemu operacyjnego ponieważ nie ma kluczowego sterownika systemowego lub zawiera on błędy. Plik: \windows\system32\drivers\acı. System Kod błędu: 0xc000007b Użyj narzędzi odzyskiwania na nośniku instalacyjny. Jeśli nie masz żadnych nośników instalacyjnych (takich jak dyski lub urządzenia USB), skontaktuj się z administratorem systemu lub producentem komputera. I tutaj dokładam, że odpada ponowne instalowanie systemu, no chyba ze przymus, ale to na windows7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 24 Sierpnia 2015 #321801 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2015 A może aktualizacja/napisanie z nośnika DVD/USB? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klakier Napisano 25 Sierpnia 2015 Autor #321903 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2015 Tak. Z tego co wiem to mój brat wyłączył komputer podczas aktualizacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Detroit Napisano 25 Sierpnia 2015 #322226 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2015 No to mądrze zrobił. Możesz pobawić się w odzyskiwanie, ale najprościej będzie zainstalować system na nowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klakier Napisano 25 Sierpnia 2015 Autor #322264 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2015 Juz wszystko ogarnąłem tylko brak kodekow z jakiej strony można pobrać kodeki, tak być internetu? Edition Zakmnijta tego tematu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bad ek` Napisano 29 Sierpnia 2015 #323520 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi