Long way to hell Napisano 8 Sierpnia 2015 #316354 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2015 Wzór skargi (data i godzina): 2015-08-08 godzina około 12:50 Nick admina/gracza, który zawinił: Admin Tadek Dowody: http://hltv.1shot1kill.eu/srv23609/HLTV-1508081246-de_rats_1337.dem.zip Nie podam dokładnego czasu w demku lecz to było prawdopodobnie w połowie mapy mam nadzieję że sprawdzając to ktoś przejrzy demko gdyż mam problem z odpaleniem demka Świadkowie: Cała drużyna tt gdyż byłem ostatnim żywym Uzasadnienie: Cała drużyna TT została wybita więc zostałem sam na 5-6 CT z których połowa pilnowała paki ... więc nie miałem dużych szans na dojście do paki i podłożenie jej więc przykampiłem dosłownie na jakieś niecałe 8-10 sec żeby zabić tych którzy pilnowali paki.... A skarga leci dla tego że ,,Tadek" jako admin powinien wziąć pod uwagę to że nie miałem czystej drogi do wykonania celów mapy a po prostu dał mi bez sensownego bana .... [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Reason: 'Cele' [AMXBans] Duration: '30 minutes' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_2:0:1874096083' [AMXBans] Your IP: '212.160.68.237' [AMXBans] ======================================= Pozdrawiam Long Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adonai Napisano 8 Sierpnia 2015 #316367 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Skargi i problemy" do "Odwołanie od bana". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adonai Napisano 8 Sierpnia 2015 #316370 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Odwołanie od bana" do "Skargi i problemy". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 10 Sierpnia 2015 #316956 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2015 po obejrzeniu demka ban słuszny . i tak minął dawno wiec zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 10 Sierpnia 2015 #316957 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi