ElitarnY ZiomeK Napisano 8 Sierpnia 2015 #316064 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2015 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina | V I P | Multi-Head.pl [COD+BF4+DD2][KOSY CS-GO][uNIKAT] 1shot1kill.pl. [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : ElitarnY ZiomeK [AMXBans] Powod : ' Reklamowanie na Czacie ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_2 : 0 : 184529928 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 78.131.201.103 ' [AMXBans] ======================================= Siemka prosze mnie odbanowac bo wclae nie reklamowalem tylko pisalem z innymi. A to zze obie przeklnalem z nerwow to nei znaczy ze odrazu perma macie mi dawac odbanujcie mnie bo po to kupilem 2 premki zeby na nich grac !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 8 Sierpnia 2015 #316067 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2015 /double Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 8 Sierpnia 2015 #316068 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Odwołanie od bana" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi