NeQ Napisano 7 Sierpnia 2015 #315929 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2015 1. Nick na TS3:NeQ 2. Wiek:18 3. Doświadczenie:Znikome(szybko się uczę) 4. Mikro (obowiązkowe):TAK 5. Ile dziennie spędzasz czasu na TS3:4-7h?(jak by ktoś mówił że mnie nie widzi to kanał 34 ) 6. Dlaczego właśnie Ty (Twoje doświadczenie):Większość mnie zna czy to z serwerów czy z forum jestem osobą która traktuję to co robi poważnie,moim zdaniem wszystkiego można się nauczyć jeżeli tylko się chce.Nie jestem osobą która daje się sprowokować,wszystko rozwiązuje w sposób jak najmniej konfliktowy. 7. Co wprowadzisz na naszego TS'a:Mam zamiar trzymać w ryzach to co już jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 7 Sierpnia 2015 Premium #315930 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2015 Kanał 34 ? Będę tam często ,jestem na TAK aczkolwiek NIE luj jakich mao kultura i wiek + Nic tylko brać psss ( czekam na + ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bo tak! Napisano 7 Sierpnia 2015 #315937 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2015 Na nie parę razy wszedłeś na ts, mało Cie widać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 9 Sierpnia 2015 #316835 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Uzasadnienie: Niestety na chwilę obecną wyłonił się odpowiedni kandydat. Pracuj rzetelnie nad obecnie powierzonymi rangami, a my zapraszamy z podaniem na następną rekrutację. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi