NeQ Napisano 7 Sierpnia 2015 #315929 Udost臋pnij Napisano 7 Sierpnia 2015 1. Nick na TS3:NeQ 聽 2. Wiek:18 聽 3. Do艣wiadczenie:Znikome(szybko si臋 ucz臋) 聽 4. Mikro (obowi膮zkowe):TAK 聽 5. Ile dziennie sp臋dzasz czasu na TS3:4-7h?(jak by kto艣 m贸wi艂 偶e mnie nie widzi to kana艂 34 ) 聽 6. Dlaczego w艂a艣nie Ty (Twoje do艣wiadczenie):Wi臋kszo艣膰 mnie zna czy to z serwer贸w czy z forum jestem osob膮 kt贸ra traktuj臋 to co robi powa偶nie,moim zdaniem wszystkiego mo偶na si臋 nauczy膰 je偶eli tylko si臋 chce.Nie jestem osob膮 kt贸ra daje si臋 sprowokowa膰,wszystko rozwi膮zuje w spos贸b jak najmniej konfliktowy. 聽 7. Co wprowadzisz na naszego TS'a:Mam zamiar trzyma膰 w ryzach to co ju偶 jest. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 7 Sierpnia 2015 #315930 Udost臋pnij Napisano 7 Sierpnia 2015 Kana艂 34 ? B臋d臋 tam cz臋sto ,jestem na TAK aczkolwiek NIE聽 聽 luj jakich mao聽 聽 kultura i wiek +聽 聽 Nic tylko bra膰 聽 聽 聽 聽 psss ( czekam na + ) 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Bo tak! Napisano 7 Sierpnia 2015 #315937 Udost臋pnij Napisano 7 Sierpnia 2015 Na nie par臋 razy wszed艂e艣 na ts, ma艂o Cie wida膰 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
聽Trik3r Napisano 9 Sierpnia 2015 #316835 Udost臋pnij Napisano 9 Sierpnia 2015 ***Wiadomo艣膰 wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zosta艂o odrzucone przez administrator贸w. Oznacza to i偶 nie zosta艂e艣 przyj臋ty na rekrutowane stanowisko. Uzasadnienie: Niestety na chwil臋 obecn膮 wy艂oni艂 si臋 odpowiedni kandydat. Pracuj rzetelnie nad obecnie powierzonymi rangami, a my zapraszamy z podaniem na nast臋pn膮 rekrutacj臋. Je艣li si臋 z tym nie zgadzasz skontaktuj si臋 z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi