MrGothicen Napisano 7 Sierpnia 2015 #315875 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2015 Twój nick podczas gry: Anubis Godzina, data zdarzenia: ok 13:30 Mapa: dd2 STEAM_ID / IP: - Server # 7 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server by Admin Silverka. [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : Anubis [AMXBans] Reason : ' demko na forum ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Your SteamID : ' ' [AMXBans] Your IP : ' 91.233.250.205 ' [AMXBans] ===================================== Uzasadnienie: wszelkie demka są w tym poście http://multi-head.pl/index.php?/topic/68513-unban-anubis-i-kill-all/. Chciałbym dodać jeszcze jedną rzecz. Spróbujcie pograć np speedhacker'em i popatrzeć po śmierci na sztabowych. Każdemu sztabowemu na spect oraz jak się gra inną klasą lata celownik tak jak mi niby z AIM'em. Spowodowane jest to tym że normalną reakcją w CS 1.6 jest rozrzut. Jako że spect i inne klasy normalnie tego nie mają, patrząc na ludzi którzy grają sztabowymi - wszystkim tak lata celownik. Jeśli nie wierzycie to zobaczcie sobie na demku na innych którzy grają sztabowymi i zobaczycie takie same "rzucanie celownika". Proszę chociażby o sprawdzenie tego a nie olanie tematu, gdyż już raz starałem się o UB. P.S. proszę też zobaczyć demko z całej rundy, a nie tylko 2 zabicia które przesłała Silverka, bo nie można kogoś osądzić o tylko takie "dowody". Jeżeli miałem AIM'a to dlaczego wcześniej nie zabijałem wszystkich, i jakoś byłem podatny na oślepienia? http://www12.zippyshare.com/v/JOaUrxse/file.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NeQ Napisano 7 Sierpnia 2015 #315877 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2015 Nie wiem czy jest tu o czym dyskutować. Jeżeli H@ mówi że sam cię zbanował dla mnie sprawa jest jasna. Ale proszę bardzo masz swoje odwołanie zostawiam otwarte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 7 Sierpnia 2015 #315932 Administrator Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2015 Swoje zdanie podtrzymuję. Nie macie za grosz skruchy i zachowujecie się jak gówniarze pisząc żałosne odzywki nawet w moją stronę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 7 Sierpnia 2015 #315933 Administrator Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 48 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 7 Sierpnia 2015 #315934 Administrator Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 48 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi