SlonskieOKO Napisano 24 Listopada #736323 Udostępnij Napisano 24 Listopada Witam, zakupiłem dzisiaj Premium XXL na cod 45k założyłem hasło, zamówiłem SMS, zapłaciłem i nagle cyk.. nie mogę wejść na serwer ponieważ wyskakuje mi KICKED "nieprawidłowe hasło" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strafelegit Napisano 24 Listopada Opiekun CS 1.6 PAINTBALL #736328 Udostępnij Napisano 24 Listopada Musisz wpisać teraz w consoli: setinfo _pw twojehaslo W miejsce twojehaslo wpisujesz swoje hasło które zakładałeś przy zakupie i jak wpiszesz poprawnie to będziesz mógł wejść a jak dalej będziesz miał problem to napisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mefedr0n Napisano 30 minut temu Premium #737914 Udostępnij Napisano 30 minut temu Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi