Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nick: Szef wszystkich szefow

Doświadczenie (w byciu adminem): bardzo duze, opiekun admin rowniez tu

Znajomość AMXX (W skali 1-10): 9

Staż w CS-sie: 5 lat

Steam / NonSteam: steam

Dlaczego Ty: chce pomoc ogarniac serwer a nie prosic zeby ktos wbil na serwer gram ciagle na serwerze i jestem aktywny ;) ostatnio ukradli mi steam wiec grac nie moglem ale naszczescie juz odzyskalem :D 

Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 4-5 h

Kontakt: steam 

pw

Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/Szef%20wszystkich%20szefow/80.72.33.52:27480/

Napisano

czarna Ty wcale nie grasz wiec sie nie odzywaj :) nie mam takiego zamiaru nawet :) nie bylas na serwerze jak gralem i nie wiesz jak sie zachowue wiec nie gadaj glupot. A ze Olcia odeszla to nie nie interesuje ja tylko chce ogarniac serwer a nie ciagle prosic sie o admina a gram najwiecej z was wszystkich co widac po gt ;)

Napisano

http://multi-head.pl/index.php?/topic/64719-odrzucone-admin/    http://multi-head.pl/index.php?/topic/58540-odrzucone-chce-wrocic-podanie/    Co myslisz, że Olcia odeszła i ktoś da Ci teraz szanse, żebys jako admin zwyzywal kolejne pół serwera bo będzie Ci wolno? NIE!

Dlatego ja również jestem na nie. Fakt faktem coś tam aktywny jesteś ale z tego co wiem jak miałeś admina to się nie popisałeś, poza tym zakaz to zakaz :]

Napisano

ale chociaz zaakceptowac podanie na okres probny. Jesli sie nie sprawadze to najwyzej go mi zabierze h@

Nie było mowy nawet o tym żebyś pisał podanie, to tym bardziej nie było mowy o jakimkolwiek zaakceptowaniu na jakichkolwiek warunkach, nawet na jedną mapę. Ola o tym uprzedzała, że Ciebie od posady admina mamy trzymać z daleka. Dla mnie sprawa jest jasna ale nie jestem tutaj roztrzygającym.

EDIT:

Tak, na steamie właśnie pokazałeś tą "zmianę", w sam raz na zrobienie screena. Ciesz się, że nie na serwerze bo tydzień miałbyś z głowy jak nie dłużej.

Napisano

Ludzie nie zmieniają się w ciągu miesiąca czy dwóch. Twoje zachowanie było karygodne, pokazało zupełny brak szacunku, a twój post wyżej nadal wskazuje, że go nie masz. Zbyt dużo osób to zapamiętało, to że to było kiedyś, nie znaczy, że ludzie o tym zapomną. Nawet twoje dobre chęci, dążenie do poprawy jak dla mnie nie zmieniają nic, tym bardziej faktu jakim byłeś/jesteś człowiekiem.

Napisano

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

podanieodrzucone.png

Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera.

Uzasadnienie:

Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Administracja Multi-Head.pl.

• 3 months later...
  • Odpowiedzi 17
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Najaktywniejsi w tym temacie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...