Szef wszystkich szefow Napisano 7 Sierpnia 2015 #315795 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2015 Nick: Szef wszystkich szefow Wiek:17 lat Doświadczenie (w byciu adminem): bardzo duze, opiekun admin rowniez tu Znajomość AMXX (W skali 1-10): 9 Staż w CS-sie: 5 lat Steam / NonSteam: steam Dlaczego Ty: chce pomoc ogarniac serwer a nie prosic zeby ktos wbil na serwer gram ciagle na serwerze i jestem aktywny ostatnio ukradli mi steam wiec grac nie moglem ale naszczescie juz odzyskalem Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 4-5 h Kontakt: steam pw Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/Szef%20wszystkich%20szefow/80.72.33.52:27480/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HooD Napisano 7 Sierpnia 2015 #315809 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2015 Jestem na tak - aktywny, co pokazuje gt - ogarnięty - był już tu adminem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KOP3R Napisano 7 Sierpnia 2015 #315810 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2015 Co ja moge powiedziec hmm... -Jestem na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba =D Napisano 7 Sierpnia 2015 #315821 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2015 Jestem na Tak. Chociaż niepasuje mi, że masz na imię Rafał (Zrób coś z tym) Ale jednak aktywny, udziela się, bezproblemowy Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 7 Sierpnia 2015 #315880 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2015 http://multi-head.pl/index.php?/topic/64719-odrzucone-admin/ http://multi-head.pl/index.php?/topic/58540-odrzucone-chce-wrocic-podanie/ Co myslisz, że Olcia odeszła i ktoś da Ci teraz szanse, żebys jako admin zwyzywal kolejne pół serwera bo będzie Ci wolno? NIE! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szef wszystkich szefow Napisano 7 Sierpnia 2015 Autor #315914 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2015 czarna Ty wcale nie grasz wiec sie nie odzywaj nie mam takiego zamiaru nawet nie bylas na serwerze jak gralem i nie wiesz jak sie zachowue wiec nie gadaj glupot. A ze Olcia odeszla to nie nie interesuje ja tylko chce ogarniac serwer a nie ciagle prosic sie o admina a gram najwiecej z was wszystkich co widac po gt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 7 Sierpnia 2015 #315940 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2015 Po tym co było jestem na NIE ,lubie Cie ale sam wiesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jagla Napisano 7 Sierpnia 2015 #315960 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2015 Ja jestem na tak nie wiem co sie go tak uczepiliscie gra teraz i sie dobrze zachowuje i jestem, na tak ! ]kultura ogarnia co i jak wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kla^AsS> (Czarny) Napisano 7 Sierpnia 2015 #315963 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2015 Wiem, co było kiedyś i wgł, ale jak wszedłem 1 raz to on jako nieliczny był dla mnie specjalnie miły i spokojny Jestem na Tak, pisze na steam i u@, doświadczenie Ale te dawne zachowanie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 8 Sierpnia 2015 #316052 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2015 http://multi-head.pl/index.php?/topic/64719-odrzucone-admin/ http://multi-head.pl/index.php?/topic/58540-odrzucone-chce-wrocic-podanie/ Co myslisz, że Olcia odeszła i ktoś da Ci teraz szanse, żebys jako admin zwyzywal kolejne pół serwera bo będzie Ci wolno? NIE! Dlatego ja również jestem na nie. Fakt faktem coś tam aktywny jesteś ale z tego co wiem jak miałeś admina to się nie popisałeś, poza tym zakaz to zakaz :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szef wszystkich szefow Napisano 8 Sierpnia 2015 Autor #316069 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2015 ale chociaz zaakceptowac podanie na okres probny. Jesli sie nie sprawadze to najwyzej go mi zabierze h@ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 8 Sierpnia 2015 #316088 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2015 ale chociaz zaakceptowac podanie na okres probny. Jesli sie nie sprawadze to najwyzej go mi zabierze h@ Nie było mowy nawet o tym żebyś pisał podanie, to tym bardziej nie było mowy o jakimkolwiek zaakceptowaniu na jakichkolwiek warunkach, nawet na jedną mapę. Ola o tym uprzedzała, że Ciebie od posady admina mamy trzymać z daleka. Dla mnie sprawa jest jasna ale nie jestem tutaj roztrzygającym. EDIT: Tak, na steamie właśnie pokazałeś tą "zmianę", w sam raz na zrobienie screena. Ciesz się, że nie na serwerze bo tydzień miałbyś z głowy jak nie dłużej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szef wszystkich szefow Napisano 8 Sierpnia 2015 Autor #316359 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2015 Haha trzymać z daleka bo co? Banuje ludzi? Wyzywam ich? Bo tamta wyzywalem to nie znaczy że cały serwer więc co ja złego robię? Sunn śmieszny jesteś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endoc Napisano 8 Sierpnia 2015 #316393 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2015 JA TEZ JESTEM NA NIE Sam od mnie bana dostales za wyzwiska nic sie nie poprawiles Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szef wszystkich szefow Napisano 8 Sierpnia 2015 Autor #316401 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2015 dostalem 3 tygodnie 4 tygodnie wczesniej? wiec skad wiesz jaki jestem teraz jak prawie nie grasz jak ja gram. Przewaznie gra Koper Kuba i Klas a z Toba raz na ruski rok. Ze dostalem raz bana miesiac temu to juz hah dobry kolo z Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 10 Sierpnia 2015 #317109 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2015 Ludzie nie zmieniają się w ciągu miesiąca czy dwóch. Twoje zachowanie było karygodne, pokazało zupełny brak szacunku, a twój post wyżej nadal wskazuje, że go nie masz. Zbyt dużo osób to zapamiętało, to że to było kiedyś, nie znaczy, że ludzie o tym zapomną. Nawet twoje dobre chęci, dążenie do poprawy jak dla mnie nie zmieniają nic, tym bardziej faktu jakim byłeś/jesteś człowiekiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 10 Sierpnia 2015 #317110 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 5 Grudnia 2015 #362064 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Podanie o Admina DD2/INF" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi