NumberOne Napisano 6 Sierpnia 2015 #315578 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2015 Nick : NumberOne Data ( Od kiedy do Kiedy ) : tydzień wstecz i dwa tygodnie do przodu Powód: Niestety ale praca w której aktualnie działam wymaga ode mnie dość dużo wysiłku i do tego czasu. Ostatnio bardzo często pracuje od godziny 6-21/22 a w domu jestem koło północy. Wybaczcie mi, ale niestety inaczej się nie da. Postaram się zaglądać na forum ale nie obiecuję nic. Jeśli czyta to ktoś z dostępem do ACP może mi dodać #URLOP w nicku, żeby ludzie niepotrzebnie się nie denerwowali gdybym im nie odpisywał. Natomiast jeśli czyta to ktoś kto mógłby policzyć aktywność adminów w poniedziałki na cod 800 byłbym wdzięczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 6 Sierpnia 2015 #194930 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2015 Powodzenia w pracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 6 Sierpnia 2015 #315579 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi