Desire Napisano 6 Sierpnia 2015 #315535 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2015 Witam! Wybaczcie że troszkę zaniedbałam ten konkurs, ale wyjechałam na holiday`a do Polski i nie miałam czasu nawet tego zorganizować. Będę w poniedziałek miała czas żeby to ogarnąć, zrobie losowanie, oraz poproszę Administrację o dodanie kolejnego działu "Pojedynki graficzne". Wyniki pojawią się w ten sam dzień, a następnie zacznie się konkurs. Dla każdej grupy przypadnie temat, który również zostanie wybrany losowo. Jeszcze raz przepraszam, i liczę na wyrozumiałość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knopa Napisano 6 Sierpnia 2015 #315645 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2015 Zgłaszam się z moim arcydziełem na rejonie (ZS - Zagłębie Sosnowiec a BKS to ich przyjaciele ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desire Napisano 11 Sierpnia 2015 Autor #317436 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 Zgłaszam się z moim arcydziełem na rejonie (ZS - Zagłębie Sosnowiec a BKS to ich przyjaciele ) Jakoś mnie to nie rusza, ale spoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi