I Love You Marry J Napisano 6 godzin temu #736823 Udostępnij Napisano 6 godzin temu (edytowane) Jak już z wami gram, i planuje spędzić tutaj czas, to chciałem się przywitać.. Mam na imię Mariusz, mam 38 lat pochodzę z województwa Dolnośląskiego. Na codzien pracuję w firmie z mrożonkami, a dokładnie na magazynie gdzie stała temperatura to -25 stopni Jak wiecie również streamuje z waszego DD2 i planuje to robić az wam się znudzi Jeśli chodzi o sport, to trenuje boks od ponad 20 lat również z osiągnięciami, ale nie będę się rozpisywać.. Na chwilę obecną trenuje młodych adeptów podstaw z boksu, jak i szanowania tego sportu i swoich przeciwników. Mam nadzieję, że będzie nam się super współpraca układała, a na serwerze będziemy się widzieć często.. Tak tak wiem, to ja z awp lamie hihi.. Pozdrawiam! Edytowane 6 godzin temu przez I Love You Marry J Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GuMiS_^^ Napisano 6 godzin temu Admin CS 1.6 PAINTBALL #736827 Udostępnij Napisano 6 godzin temu Witam I Love You Marry J dodał reakcję 1 Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 6 godzin temu #736829 Administrator Udostępnij Napisano 6 godzin temu Hi Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafi_wola Napisano 4 godziny temu Admin CS 1.6 ONLY DD2 #736836 Udostępnij Napisano 4 godziny temu Czołem Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi