ReiZeR Napisano 17 godzin temu #736853 Udostępnij Napisano 17 godzin temu Nie mogę wejść na serwer 45k nie chce mi się załadować a wszedłem od was na 500k to mi się normalnie załadowało patrzyłem na forum czy dostałem bana nie mogłem się wyszukać i ziomek wpisał mój nick i normalnie wszedł na serwer Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 9 godzin temu #736866 Administrator Udostępnij Napisano 9 godzin temu Zobacz czy na innym nicku bedziesz mogl wejsc Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReiZeR Napisano 4 godziny temu Autor #736881 Udostępnij Napisano 4 godziny temu Też wogule nie chce się ładować serwer Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strafelegit Napisano 2 godziny temu Opiekun CS 1.6 PAINTBALL #736889 Udostępnij Napisano 2 godziny temu 2 godziny temu, ReiZeR napisał: Też wogule nie chce się ładować serwer Wchodzisz na te ip? 51.77.57.46:27026 Oraz zresetuj router i wtedy zobacz czy będziesz mógł wejść Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReiZeR Napisano 1 godzinę temu Autor #736891 Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Tak wchodzę na te IP Łączyłem się też z internetem z telefonu też nie działa włączyłem i wyłączyłem laptopa też nie działa Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strafelegit Napisano 43 minuty temu Opiekun CS 1.6 PAINTBALL #736894 Udostępnij Napisano 43 minuty temu Godzinę temu, ReiZeR napisał: Tak wchodzę na te IP Łączyłem się też z internetem z telefonu też nie działa włączyłem i wyłączyłem laptopa też nie działa Coś u ciebie ewidentnie i musisz coś popróbować/ reinstall cs czy coś bo gdybyś był zbanowany to nie mógłbyś też na inne serwery z sieci wbić a serwer całkowicie ci się nie ładuje No chyba że coś ci w console pisze jak wchodzisz Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReiZeR Napisano 24 minuty temu Autor #736895 Udostępnij Napisano 24 minuty temu Odinstalowałem i zainstalowałem i też nie mogę w conosli nic nie ma że mam bana albo coś właśnie a nie mogę wejść Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi