Baniomoto Napisano 1 godzinę temu #736971 Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Nick:Wojt96` Wiek:29 Doświadczenie (w byciu adminem):9 Znajomość AMXX (W skali 1-10):9 Staż w CS-sie:15lat tu od 5 Steam / NonSteam:non steam :NonSTEAM_1:0:1458587856 Dlaczego Ty:Jestem codziennie ludzie narzekają szczególnie ci z premium bo dziś coś dużo osób na wh grało nie ma komu ssów zrobić więc składam podanie nie raz na forum zgłaszałem i banowałem ludzi nie chce mi się kolejnych postów robić ze zgłoszeniami. ZNAJOMOśC konsoli opanowana komendy także . Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:Różnie minimum 4h dziennie Kontakt:forum gg mogę podać czy coś Link do GameTracker'a: Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piesy Napisano 39 minut temu Admin CS 1.6 COD 200 Moderator DC Premium #736976 Udostępnij Napisano 39 minut temu jestem na tak, aktywny steam? nie do końca rozumiem ale skoro podałeś sid zakładam że masz znajomość amxx zastanawia mnie jedno czemu wy doświadczenie piszecie w punktach XD, a nie że np adminem byłeś itp Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi