Baniomoto Napisano 4 godziny temu #736971 Udostępnij Napisano 4 godziny temu Nick:Wojt96` Wiek:29 Doświadczenie (w byciu adminem):9 Znajomość AMXX (W skali 1-10):9 Staż w CS-sie:15lat tu od 5 Steam / NonSteam:non steam :NonSTEAM_1:0:1458587856 Dlaczego Ty:Jestem codziennie ludzie narzekają szczególnie ci z premium bo dziś coś dużo osób na wh grało nie ma komu ssów zrobić więc składam podanie nie raz na forum zgłaszałem i banowałem ludzi nie chce mi się kolejnych postów robić ze zgłoszeniami. ZNAJOMOśC konsoli opanowana komendy także . Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:Różnie minimum 4h dziennie Kontakt:forum gg mogę podać czy coś Link do GameTracker'a: Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piesy Napisano 3 godziny temu Admin CS 1.6 COD 200 Moderator DC Premium #736976 Udostępnij Napisano 3 godziny temu (edytowane) jestem na nie, aktywny brak steam, przynajmniej nie grasz więc zakładam że nie masz GT pokazuje że grasz od 21.11, trochę krótko https://www.gametracker.com/player/Wojt96`/51.77.57.46:27024/ znajomość amxx zastanawia mnie jedno czemu wy doświadczenie piszecie w punktach XD, a nie że np adminem byłeś itp Edytowane 1 godzinę temu przez Piesy Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baniomoto Napisano 47 minut temu Autor #736978 Udostępnij Napisano 47 minut temu GT pokazuje że grasz od 21.11, trochę krótko : No wróciłem nie dawno do gry wcześniej miałem ogromny staż teraz nadrabiam No byłem nie raz adminem trochę ogarniam no trudno jaka będzie decyzja GT nadrobię. Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi