Baniomoto Napisano Wtorek o 17:29 #736971 Udostępnij Napisano Wtorek o 17:29 Nick:Wojt96` Wiek:29 Doświadczenie (w byciu adminem):9 Znajomość AMXX (W skali 1-10):9 Staż w CS-sie:15lat tu od 5 Steam / NonSteam:non steam :NonSTEAM_1:0:1458587856 Dlaczego Ty:Jestem codziennie ludzie narzekają szczególnie ci z premium bo dziś coś dużo osób na wh grało nie ma komu ssów zrobić więc składam podanie nie raz na forum zgłaszałem i banowałem ludzi nie chce mi się kolejnych postów robić ze zgłoszeniami. ZNAJOMOśC konsoli opanowana komendy także . Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:Różnie minimum 4h dziennie Kontakt:forum gg mogę podać czy coś Link do GameTracker'a: Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piesy Napisano Wtorek o 18:06 Admin CS 1.6 COD 200 Moderator DC Premium #736976 Udostępnij Napisano Wtorek o 18:06 (edytowane) jestem na nie, aktywny brak steam, przynajmniej nie grasz więc zakładam że nie masz GT pokazuje że grasz od 21.11, trochę krótko https://www.gametracker.com/player/Wojt96`/51.77.57.46:27024/ znajomość amxx zastanawia mnie jedno czemu wy doświadczenie piszecie w punktach XD, a nie że np adminem byłeś itp Edytowane Wtorek o 20:09 przez Piesy Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baniomoto Napisano Wtorek o 20:50 Autor #736978 Udostępnij Napisano Wtorek o 20:50 GT pokazuje że grasz od 21.11, trochę krótko : No wróciłem nie dawno do gry wcześniej miałem ogromny staż teraz nadrabiam No byłem nie raz adminem trochę ogarniam no trudno jaka będzie decyzja GT nadrobię. Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baniomoto Napisano 1 godzinę temu Autor #737254 Udostępnij Napisano 1 godzinę temu (edytowane) Ogólnie to miałem wcześniej inne nicki jak widać tu gdzie ssy wstawiałem także widać że od dawna gram tylko nick po formacie kompa zmieniony po prostu nie pierwszy raz z resztą mam o wiele więcej czasu na serwerze... Widać na ss że miałem inne nicki wcześniej. Zrzut ekranu (2).png - MediaFire Zrzut ekranu (3).png - MediaFire Edytowane 48 minut temu przez Baniomoto Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nick taki sobie Napisano 46 minut temu #737261 Udostępnij Napisano 46 minut temu Wojt ty chłopie z twoim pingiem na serwie to sobie odpuść ....... Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baniomoto Napisano 43 minuty temu Autor #737263 Udostępnij Napisano 43 minuty temu xD Przesadycznego pingu nie mam wieć luźno a widzę wszystko nie będę adminem trudno tylko się przyda a nie raz miałem i nie raz banowałem i umiem rozpoznać jak pisałem widzę wszystko Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi