EvO Napisano 6 Sierpnia 2015 #315463 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2015 [align=center]Rodzaj (awatar, sygnatura itd..): Sygnatura[/align] [align=center]Tematyka: Patriotyczna, poniżej podam dość ciekawy motyw, (niekoniecznie musi to być husaria)[/align] [align=center]Render/stock (link do obrazka, z którego ma być wykonana praca): https://www.google.pl/search?q=husaria&biw=1366&bih=576&source=lnms&tbm=isch&sa=X&sqi=2&ved=0CAYQ_AUoAWoVChMI4Mba692UxwIVzL8UCh0Khg6M#imgrc=9svlygzC3UXDhM%3A http://strzala1.wrzuta.pl/obraz/4hIiE2UlpgD/husaria [/align] [align=center]Kolorystyka: wedle uznania [/align] [align=center]Rozmiar: 600x250[/align] [align=center]Napis: EvO[/align] [align=center]Inne uwagi: Powodzenia! [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center] Rodzaj (awatar, sygnatura itd..): Tło na forum[/align] [align=center]Tematyka:motocykle[/align] [align=center]Render/stock (link do obrazka, z którego ma być wykonana praca): brak[/align] [align=center]Kolorystyka: Jasna (coś w stylu ostatniej pracy od Nikosia dla mnie, oczywiście jeżeli ktoś pamięta, niestety nie mam do niej linku)[/align] [align=center]Rozmiar: 1300x550[/align] [align=center]Napis: "Żyję by jeździć, jeżdżę po to by żyć." [/align] [align=center]Inne uwagi:[/align] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Itashiro Napisano 11 Sierpnia 2015 #317335 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 Chciałeś jakiś tam napis jeszcze lecz zapomniałem jaki, jak coś pisz to zedytuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 11 Sierpnia 2015 Autor #317349 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 @Itashiro świetna sygna trafiłeś w mój gust. Wielki należny +. Co do tła chwilkę się wstrzymam (o ile można) (poczekam na NikoS'ia być może posiada jeszcze moje stare. Rozmawiałem z Nikosiem, powiedział, że posiada moje stare tło, więc druga praca nieaktualna. W takim razie zlecenie skończone. Podziękowania dla Itasa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 11 Sierpnia 2015 Autor #317488 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi