I Love You Marry J Napisano 6 godzin temu #737129 Udostępnij Napisano 6 godzin temu Nick: I Love You Marry Jane Wiek: 38 ( jeszcze) Doświadczenie (w byciu adminem): Spore mam doświadczenie, nie raz byłem adminem czy tez opiekunem serwera, potrafie nie tylko banowac z poziomu amx Znajomość AMXX (W skali 1-10): 6 Staż w CS-sie: ponad 20 lat, taka nonstalgia dla mnie powrot do dziecinstwa Steam / NonSteam: STEAM Dlaczego Ty: Sądze, że jestem zdecydowanie odpowiednia osobą na owe staniwisko, jestem opanowany, działam zdecydowanie, potrafie odróżnić czitera od dobrego grajka, nie napinam sie bo mam "władze" czasami lubie pożartować z samego siebie. Lubię jak na serwerze jest przede wszystkim KULTURA, również na serwerze wprowadzić nutkę smiechu, powiedzieć coś co rozsmieszy graczy. Jestem zdecydowanie pewny, że nie będzie ze mną kłopotu. Również bedę słuzył pomocą dla innych jeśli zajdzie owa potrzeba. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Sądze, że te 2,3 godzinki dziennie to na spokojnie, w zależności od zmiany w pracy, jak mam drugie zmiany, to wiadome że dłużej, a jak nocki to juz calkiem potrafie pół dnia siedzieć na serwerze. Kontakt: STEAM, DC Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/I Love You Marry Jane/145.239.19.217:27015/ Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smokuuu Napisano 5 godzin temu Admin CS 1.6 ONLY DD2 Donator Support Admin #737130 Udostępnij Napisano 5 godzin temu GameTracker + Steam + staż + Widzę często na serwerze opanowany nie robi że tak to nazwę żadnym problemów nie wchodzi w konflikty z graczami jest uprzejmy i często pomaga adminowi i mu zgłasza nie tak jak nie którzy gracze pierwsze co to pocisk jest w pełni opanowany więc ja jestem na TAK I Love You Marry J dodał reakcję 1 Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bewi Napisano 2 godziny temu Inwestor Premium #737145 Udostępnij Napisano 2 godziny temu GT+ 29h na serwie Skoro smoku mówi że tak, to pewnie tak jest. Jestem na TAK I Love You Marry J dodał reakcję 1 Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wierzba1995 Napisano 44 minuty temu #737152 Udostępnij Napisano 44 minuty temu Z tego co kojarzę grasz na serwerze od niedawna, ale jestem na tak: + staż + wiek + kulturka + doświadczenie + często zgłasza Siedziałem kiedyś często na Twoich lajwach jak sam nie miałem czasu pograć, więc wiem, że ogarnie 😀 I Love You Marry J dodał reakcję 1 Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi