ziomekodesKug Napisano 1 godzinę temu #737393 Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Zajebisty serwerek pies admina prowokuje żebym się odpalał i wyzywał a chwilę potem muta dostaje 😂😂😂😂😂 jebać Roksanę kurwę pamietajcie Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziomekodesKug Napisano 1 godzinę temu Autor #737398 Udostępnij Napisano 1 godzinę temu A tego że monety zresetowały się same już 10 raz i nigdy nie mam monet nikt nie naprawi jebać Roksanę kurwisko sama prowokuje a potem do adminów leci hahahah Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piesy Napisano 53 minuty temu Admin CS 1.6 COD 200 Moderator DC Premium #737400 Udostępnij Napisano 53 minuty temu nie rozumiem czemu piszesz to w dziale do wstawienia screenshotów aby dostac ub? Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siemqqq Napisano 26 minut temu #737403 Udostępnij Napisano 26 minut temu tez tak mialem ale nie zglosila mnie xd wyzywala pare osob na raz a pozniej straszyla banami xdd logow nikt nie sprawdzi ze ona sama sie pruje Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
volv Napisano 15 minut temu #737405 Udostępnij Napisano 15 minut temu hahahahah sama prawda mnie glocu420 i jakiegos xerooooo cos tam tez wyzywala i banami straszyla Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi