ILoveYouMarryJane Napisano 7 Grudnia #737442 Udostępnij Napisano 7 Grudnia Siema wszystkim ! Żeby rozbujać bardziej forum, proponuje obstawianie meczy pilki noznej, wiec jest to skierowane dla fanów pilki noznej, ale nie tylko dla nich! Chciałbym zrobić, a za razem prowadzić dział zwany typerem Codziennie, bądz po ustaleniach z włascicielami, na weekend wybiore same smakołyki meczowe, a wy bedziecie mogli obstawiac mecze. Jak ktos trafi dokladny wynik=5 punkty Jak ktos trafi zwyciezce meczu =3 punkty jak ktos trafi remis=2 pkt A na koniec miesiaca beda podliczenia i mozna cos pomyslec o nagrodach wszystko dogadam z włascicielami tylko pytanie czy będą chetni do typerki, aby typowac i ewentualnie jedna osoba, do pomocy Smokuuu i mar_cin dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smokuuu Napisano 7 Grudnia Admin CS 1.6 ONLY DD2 Donator Support Admin #737463 Udostępnij Napisano 7 Grudnia Ja tam jestem za zawsze to coś nowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pemeq Napisano 7 godzin temu Donator #738217 Udostępnij Napisano 7 godzin temu Fajny pomysł, zawsze coś nowego. Dodatkowo z tego co się orientuję jest nawet taki dział na forum https://multi-head.pl/forum/84-multi-headowy-typer/ można by go odkopać oczyścić lekko i fajnie przypiąć cały dział typera na głównej forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 7 godzin temu Administrator Opiekun CS 1.6 COD 400 #738218 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 7 godzin temu Cześć, jak widać umknął trochę ten temat. Jeżeli chcesz takie coś prowadzić to bardzo proszę. Brak przeciwwskazań. Tylko moje ale jest takie (czy może też kogoś z administracji), żebyś się zaraz nie rozmyślił odnośnie tej propozycji. Odezwij się do mnie na pw czy do kogoś z Administracji to załatwimy uprawnienia do działu i dogadamy szczegóły. Możesz pokazać też jakby wyglądał Twój przykładowy post Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 7 godzin temu Administrator Opiekun CS 1.6 COD 400 #738219 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 7 godzin temu Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi