Skocz do zawartości

zmiany

Luigii

Rekomendowane odpowiedzi

cześć przychodzę z propozycjami dużymi żeby urozmaicić serwer gra trochę nas więcej po południu i fajnie by było dodać jak już jest po mikołajkach

top15lvl - zmiana tej top15 z rangami 

świąteczne nutki i jakieś nowości 

reset zrobić bo już gra wysoki lvl i gracze nie mają szans z takim poziomem 

wgrać system freelvl po jakimś tam upływie po resecie  np 3 dni po resecie 

komenda mała mapa dodać  bo jak gra mniej osób to fajnie by było zmienić na mniejszą gdy nie ma admina 

wgrać mapy 

cs_wiocha

fy_pool_day

fy_snow

cs_max

de_dust2_long

fy_out

de_dust2_mini

fy_snow2

wgrać nowe misje na przykład 

zabij 10 osób z noża 

zabij 5 osób bez zgonu

przetrwaj 4 rundy bez zgonu

zabij 3 osób w hs bez zgonu 

zabij 20 osób z m4 

zabij 20 osób z ak-47

zabij 30 osób z awp 

zabij 30 osób z famasa

zabij 30 osób z deagle 

to na tyle z moich propozycji proszę o pozytywne rozpatrzenie tej propozycji :)  @ Born

Edytowane przez Luigii

• Opiekun Sieci
  • Administrator
  • Opiekun CS 1.6 COD 400

Hejka dzięki za temat!

Wiesz, co - reset gdzieś mam w głowie. Myślałem właściwie jeszcze bliżej świąt o nim, aczkolwiek spróbuję coś załatwić. Przy dobrych wiatrach może to być następny weekend. Poinformuję na pewno
Oczywiście zmiany będą zawierać wszystko, co ze świętami związane jest.

Jeśli mam być szczery, trochę nie zrozumiałem o co chodzi z top15. Na serwerze jest komenda /top15 w formie tabelki z rangami oraz komenda /codtop15 zawierające top poziomy graczy. Chodziło o pojawienie się tej drugiej?

Z freelvl jest sytuacja taka, że bardzo często bugowała ta komenda poziomy. Zastanowię się jeszcze czy włączę ten plugin po resecie.

Małe mapy włączę też wtedy. Są na serwerze te wgrane, natomiast komenda nie została włączona.
No i z misjami tyle ile mi czas pozwoli coś porobić, będę miał w planach.

Jak coś jest jeszcze do załatwienia, czy np jakieś bugi na serwerze śmiało pisz.
Temat zostawiam otwarty do dyskusji czy możliwości wypowiedzenia się też innych użykowników