Luigii Napisano 9 godzin temu #737459 Udostępnij Napisano 9 godzin temu (edytowane) cześć przychodzę z propozycjami dużymi żeby urozmaicić serwer gra trochę nas więcej po południu i fajnie by było dodać jak już jest po mikołajkach top15lvl - zmiana tej top15 z rangami świąteczne nutki i jakieś nowości reset zrobić bo już gra wysoki lvl i gracze nie mają szans z takim poziomem wgrać system freelvl po jakimś tam upływie po resecie np 3 dni po resecie komenda mała mapa dodać bo jak gra mniej osób to fajnie by było zmienić na mniejszą gdy nie ma admina wgrać mapy cs_wiocha fy_pool_day fy_snow cs_max de_dust2_long fy_out de_dust2_mini fy_snow2 wgrać nowe misje na przykład zabij 10 osób z noża zabij 5 osób bez zgonu przetrwaj 4 rundy bez zgonu zabij 3 osób w hs bez zgonu zabij 20 osób z m4 zabij 20 osób z ak-47 zabij 30 osób z awp zabij 30 osób z famasa zabij 30 osób z deagle to na tyle z moich propozycji proszę o pozytywne rozpatrzenie tej propozycji @ Born Edytowane 9 godzin temu przez Luigii Born dodał reakcję 1 Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 8 godzin temu Administrator Opiekun CS 1.6 COD 400 #737475 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 8 godzin temu Hejka dzięki za temat! Wiesz, co - reset gdzieś mam w głowie. Myślałem właściwie jeszcze bliżej świąt o nim, aczkolwiek spróbuję coś załatwić. Przy dobrych wiatrach może to być następny weekend. Poinformuję na pewno Oczywiście zmiany będą zawierać wszystko, co ze świętami związane jest. Jeśli mam być szczery, trochę nie zrozumiałem o co chodzi z top15. Na serwerze jest komenda /top15 w formie tabelki z rangami oraz komenda /codtop15 zawierające top poziomy graczy. Chodziło o pojawienie się tej drugiej? Z freelvl jest sytuacja taka, że bardzo często bugowała ta komenda poziomy. Zastanowię się jeszcze czy włączę ten plugin po resecie. Małe mapy włączę też wtedy. Są na serwerze te wgrane, natomiast komenda nie została włączona. No i z misjami tyle ile mi czas pozwoli coś porobić, będę miał w planach. Jak coś jest jeszcze do załatwienia, czy np jakieś bugi na serwerze śmiało pisz. Temat zostawiam otwarty do dyskusji czy możliwości wypowiedzenia się też innych użykowników Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi