Sebus serduszko Napisano 6 godzin temu #737514 Udostępnij Napisano 6 godzin temu Może by tak ożywić serwer na święta? Cod mod kojarzy mi się głównie ze świętami, świątecznymi mapkami, piosenkami, czapkami itp. Może jest szansa ożywić serwer na ten okres? Może jakiś streamer pogra. Od wczoraj ze znajomymi wbijamy na serwer i gramy, wczoraj do późna, aż zostały same boty. Dziś też planujemy niedługo zaczynać, wbijajcie. Można ustalić wspólną godzinę. Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strafelegit Napisano 5 godzin temu Opiekun CS 1.6 PAINTBALL #737518 Udostępnij Napisano 5 godzin temu Tak od poniedziałku też już będzie na codzie reset + edycja świąteczna więc mam nadzieję że nawet w małym gronie będzie wam się fajnie grało a może na święta jeszcze więcej osób wejdzie Sebus serduszko dodał reakcję 1 Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebus serduszko Napisano 5 godzin temu Autor #737519 Udostępnij Napisano 5 godzin temu 29 minut temu, strafelegit napisał: Tak od poniedziałku też już będzie na codzie reset + edycja świąteczna więc mam nadzieję że nawet w małym gronie będzie wam się fajnie grało a może na święta jeszcze więcej osób wejdzie Super wiadomość, już nie mogę się doczekać aktualizacji Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebus serduszko Napisano 5 godzin temu Autor #737520 Udostępnij Napisano 5 godzin temu (edytowane) Nie ma pluginu na trochę normalniejsze boty? Wystarczy klasa, która ma niewidzialność, i boty są bezużyteczne, bo się tylko patrzą. Edytowane 5 godzin temu przez Sebus serduszko Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi