FoxiPlayGames Napisano 5 Sierpnia 2015 #315238 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2015 Twój nick podczas gry:[F]oxi[P]lay[G]ames Godzina, data zdarzenia:6 śerpnia 2015 Popołudniu Mapa:De_eldorado STEAM_ID / IP:91.193.208.132 Uzasadnienie:Grałem na cod mod 45k i zapomniałem wygaśić komendy i jak admin zobaczył dostałem perma Chciał bym przeprośić i starać się o unbana to się już więcej nie powtórzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 5 Sierpnia 2015 #315239 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2015 Niestety za każdy błąd trzeba odpracować karę. W tym przypadku jedyna opcja to wykonanie własnoręcznie reklam na rzecz sieci. Więcej na ten temat znajdziesz http://multi-head.pl/index.php?/topic/41446-odpracowanie-kar-na-forum-i-serwerach/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 5 Sierpnia 2015 #315241 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi