wika728181818 Napisano 2 godziny temu #737830 Udostępnij Napisano 2 godziny temu (edytowane) Nick: Wika SteamID / ValveID: STEAM_1:0:2052471185 Data i godzina bana: 22.:00 8 grudzień 2025 rok Serwer: 145.239.19.217:27015 Nick admina: Anty cheat Powód bana: Cheaty Opis sytuacji: Zostałam zbanowana niesłusznie. Podczas gry nie używałam żadnych wspomagaczy ani skryptów. Grałam normalnie i ban pojawił się nagle, bez wcześniejszego ostrzeżenia. Proszę o ponowne sprawdzenie bana i weryfikację decyzji, ponieważ jestem przekonana, że nastąpiła pomyłka. Prośba: Proszę o zdjęcie bana lub dokładne wyjaśnienie, za co został nadany. Edytowane 2 godziny temu przez Piesy Dodałem Sid aby było łatwiej bana szukać Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piesy Napisano 2 godziny temu Admin CS 1.6 COD 200 Moderator DC Premium #737831 Udostępnij Napisano 2 godziny temu (edytowane) Wstaw proszę demka o nazwie MultiHeadDemo_1.dem, MultiHeadDemo_2.dem, MultiHeadDemo_3dem, Te demka znajdują się w folderze csstrike . Folder główny gry > csstrike po ich wstawieniu będziemy mogli rozpatrzeć odwołanie ponieważ ban został nadany przez anty cheata i potrzebujemy ich do zweryfikowania czystej gry Edytowane 2 godziny temu przez Piesy Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi