teys Napisano Czwartek o 13:16 #737878 Udostępnij Napisano Czwartek o 13:16 Nick w grze: teys Imię:Marcin Wiek: 16 Link do Game Tracker: https://www.gametracker.com/player/teys/147.135.197.53:27015/ Steam/Non Steam? (Link do profilu): https://steamcommunity.com/profiles/76561199441167196/ Doświadczenie adminowskie: 1,5 roku na serwerach cs1.6 oraz cs:go głownie w cs1.6 byłem test-adminem na polsko-angielskim serwerze zombie escape oraz adminem na zombie infection Znajomość komend AMXX (skala 1-10): 6-7 Dlaczego Ty?: irytuje mnie to jak jestem na serwerze i nie ma nikogo z administracji a gracz łamie regulamin a nic z tym nie mogę zrobić a więc pisze podanie na admina jestem aktywny gram po 4-6 godzin dziennie znam regulamin serwera i potrafie szybko reagowac na cheaterow oraz łamanie zasad Kontakt: discord/steam/forum man1ek dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChudyByk Napisano 16 godzin temu #738345 Udostępnij Napisano 16 godzin temu +aktywność +kontakt +doświadczenie Grasz już z nami trochę czasu, jesteś dosyć sporo aktywny na serwerze więc myślę, że można wziąć na okres próbny man1ek dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
man1ek Napisano 8 godzin temu #738375 Udostępnij Napisano 8 godzin temu może i byś dostał tego admina na próbę ale nagle zniknąłeś, aktywność zerowa odkąd podanie złożyłeś. Zero kontaktu, nawet nie odpisujesz na wiadomości. Odrzucam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
man1ek Napisano 8 godzin temu #738376 Udostępnij Napisano 8 godzin temu Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi