Skocz do zawartości

COD 31 186 ** ** **** /słabe pluginy czy brak aktywności odpowiednich adminów?

Rekomendowane odpowiedzi

Nick cheat'era: COD 31 186 83 241 27166

Godzina, data zdarzenia: Wszystkie

Mapa: Wszystkie

Link do demka lub link do HLTV (od której minuty wchodzi cheat'er): Reklamuje, nie potrzebne demko

STEAM_ID/IP cheat'era: Zmienne IP więc zmienny SID

Uzasadnienie: 

Czy naprawdę na MultiHead nie macie żadnego dobrego pluginu na serwerach na porządne wykopanie delikwenta, że kolo sobie skacze po serwerach i reklamuje swój, a admini bezradni wobec niego? Podobno destroy nawet nie działa na niego, choć nie wiem czy aby dostał tego destroya. 

Śmiech na sali by delikwent miał ponad 340 aktywnych

banów 

i nikt i nic nie mógł na to zaradzić..

Zaraz dostanę odpowiedź, że mam pisać do opiekunek bądź tych co mają dostęp do destroya by i tego spróbować ale nikt normalny nie będzie czekał godzinami na to, aż ktoś z dostępem będzie online kiedy właśnie koleś spamuje bezkarnie.

Nie chcę nikogo urazić, bo np. na FFA admini robią co mogą ale bez przesady. Nie mam już na typa sił.

1231jmsco.png

• Odpowiedzi 3
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Najaktywniejsi w tym temacie

Popularne Dni

Najaktywniejsi w tym temacie

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

watekzamkniety.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Zespół Multi-Head.pl.

Słuchajcie.

Patrząc na bany jego wnioskuję, że typek nie zmienia nicku, natomiast ip tak. Ostatnio patrząc w listę graczy zauważyłem, że to może być nawet BOT bo nie widnieje u niego nawet ping. 

Czy nie byłoby dobrą metodą aby każdy opiekun serwera wgrał ten oto plugin:

http://amxx.pl/topic/54551-ban-names-banowanie-nick%C3%B3w/?fromsearch=1

Już tłumaczę.

Skoro moje podejrzenia są iż to jest BOT

i wchodzi na tym samym nicku

to po co banować ciągle go na IP jak wystarczy wgrać ten plugin, dodać jego nick i on z automatu będzie banował te coś co nie jednemu z nas zszargał nerwy. Jeśli to BOT to nie zmieni nicku i co wbije to wyleci nawet jak admina nie będzie. A jeśli to człowiek (w co wątpię) to minie trochę czasu zanim się zorientuje. Mogę nawet przerobić plugin by nie dawał info, że nick zbanowany, a np. REKLAMA i po sprawie :) 

Dla opiekuna jest to 5min pracy, dla nas adminów koniec udręki.

Może czas posłuchać rady małego adminka ffa i zastanowić się czy aby to nie jest dobry pomysł?

:P

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...