czajnikwarrior123 Napisano 5 Sierpnia 2015 #315033 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2015 Wzór skargi (data i godzina):Około 12 4 sierpnia Nick admina/gracza, który zawinił:Serra Dowody:Ban za mojego multihacka znajduje sie na forum w dziale "Odwołanie od bana" Świadkowie:? Uzasadnienie: Chodzi mi o sytuacje ,która zdarzyła się 4 sierpnia około godziny 12. Zostałem niesłusznie zbanowany za multihacka po napisaniu prosby o UB musialem łaskawie poczekac 24 h az admin sie pojawi. Nie raczył odpowiedzieć więc zostałem odbanowany. No właśnie "odbanowany". Czy to jest normalny ,że jednego dnia jestem banowany za multihacka przez jednego z waszych adminów za nic zadnych dowodow totalnie nic a drugiego jestem odbanowywany? To jak to jest jednego dnia jestem cheaterem a drugiego nie ? Nie rozumiem tego. Proszę o przywołanie tego admina do porządku. P.S. Podziękowania dla drugiego admina o nicku Kapsztad ,który na postawione pytania odpowiada CO albo FORUM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 5 Sierpnia 2015 #315103 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2015 Admin dostał ostrzeżenie w odpowiednim dziale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NeQ Napisano 5 Sierpnia 2015 #315106 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 5 Sierpnia 2015 #315107 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2015 Ostrzeżenie jednak okazuje się niesłusznym. Dema z GOTV crashowały się i admin nie miał jak przedstawić dowodów. Wgrałem na serwer plugin, który naprawi ten problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi