Sm3rfy Napisano 2 godziny temu #738143 Udostępnij Napisano 2 godziny temu Zapłaciłem sms forum i nie dostałem kilka dni nic, szkoda mi kasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strafelegit Napisano 1 godzinę temu Opiekun CS 1.6 PAINTBALL #738149 Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Było w ten sam dzień pisać do kogoś z administracji jak pobiera ci kasę i nie dostajesz kodu czy czegoś tam @ aquax Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sm3rfy Napisano 1 godzinę temu Autor #738150 Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Nie chciałem cod 500k serwer bez sensu, grałem teraz cod 45k mimo to nie otrzymuję kodu sms i próbowałem to zrobić czwartek temu.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 53 minuty temu #738156 Administrator Udostępnij Napisano 53 minuty temu Napisz do supportu tam gdzie płatności przychodzą czyli: https://cssetti.pl/kontakt Jeżeli otrzymasz kod od supportu wpisz go w sklepiesms lub daj mi go na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sm3rfy Napisano 48 minut temu Autor #738157 Udostępnij Napisano 48 minut temu (edytowane) aha, jestem leniwy i mam dużo pieniędzy. Proszę zamknięty Edytowane 45 minut temu przez Sm3rfy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 44 minuty temu #738160 Administrator Udostępnij Napisano 44 minuty temu Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi