ZarazDojde Napisano 17 godzin temu #738388 Udostępnij Napisano 17 godzin temu Twój nick podczas grania: ZarazDojde Godzina, data zdarzenia: 15 Dec 2025 - 21:18:39 Mapa: de_dust 2 Link do screenów: https://megawrzuta.pl/jaqr09om STEAM_ID / IP: STEAM_0:1:633266174 Piesy, 10 godzin temu poproszę screeny orginalne, niezgadza się godzina modyfikacji, z godziną bana ILoveYouMarryJane dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZarazDojde Napisano 3 godziny temu Autor #738446 Udostępnij Napisano 3 godziny temu To są oryginalne a godzina może się nie zgadza bo szukałem strony na której mogę zmienić format i może dlatego ale poszukam jeszcze Piesy, 3 godziny temu Screeny na DD2 są robione w formacie tga przez co odrazu w folderze gry powinieneś mieć je z takim rozszerzeniem + mają złą nazwę, używaj opcji edytuj na przyszłość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZarazDojde Napisano 2 godziny temu Autor #738453 Udostępnij Napisano 2 godziny temu Ale ja nie mam innych screenów niż to one zapisały mi się w takiej nazwie i w bmp nie tga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smokuuu Napisano 44 minuty temu Admin CS 1.6 ONLY DD2 Donator Support Admin #738458 Udostępnij Napisano 44 minuty temu Nie zgadza się czas oraz oraz różny rozmiar plików więc przez to Witaj Graczu. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheatera i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 48 godziny od tej chwili. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi