ANQUE_NDZ Napisano 18 godzin temu #738410 Udostępnij Napisano 18 godzin temu (edytowane) Siemanko, gram od niedawna na tym serwerze, i szczerze mówiąc to jeden z lepszych COD MOD na jakie trafiłam. Mam propozycje odnośnie skinów przypisanych do konta już na zawsze, nawet po resecie. Trochę szkoda co reset wydawać pieniądze za skrzynki, skoro można by nawet wydać te pieniądze na inne itemy z servera. Wiadomo reset resetem, ale po co resetować przynależność skinów do konta? EDIT: Skiny mogłyby mieć np zużywalność w zależności od stopnia używania (czyli na start dostajemy niezużytego skina z skrzynki a potem w miarę upływu czasu i używania skin ten traciłby % używalności) Edytowane 18 godzin temu przez ANQUE_NDZ Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nimmrod Napisano 5 godzin temu #738462 Udostępnij Napisano 5 godzin temu (edytowane) Wiesz co dla gracza jasne spoko pewnie dało by się tak zrobić że reset jest tylko lvla a reszta zostaje, ale popatrz pod kątem zysku ludzie przestali by kupować skrzynie bo po co. Kolejna sprawa to ile os realnie gra z tymi skinami ? Mi np to lotto czy jest skin czy go nie ma wolał bym kupić vipa czy expa niż akurat skrzynie. Ale to tylko moje zdanie Zawsze można zrobić hard drop ze skrzyń ale bez możliwości utraty ich Edytowane 5 godzin temu przez Nimmrod ANQUE_NDZ dodał reakcję 1 Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ANQUE_NDZ Napisano 5 godzin temu Autor #738463 Udostępnij Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Nimmrod napisał: Wiesz co dla gracza jasne spoko pewnie dało by się tak zrobić że reset jest tylko lvla a reszta zostaje, ale popatrz pod kątem zysku ludzie przestali by kupować skrzynie bo po co. Kolejna sprawa to ile os realnie gra z tymi skinami ? Mi np to lotto czy jest skin czy go nie ma wolał bym kupić vipa czy expa niż akurat skrzynie. Ale to tylko moje zdanie Wiesz, ogółem ludzie mogliby skupić się na tym by wydawać pieniądze na inne przedmioty/vipy/klasy tak myślę. A i drop skina z skrzyni możnaby utrudnić xD Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi