Skocz do zawartości

dziecko sie nie wyspało?

spisz?

Rekomendowane odpowiedzi

Wzór skargi (data i godzina):5:50

Nick admina/gracza, który zawinił:Pablito :D

Dowody:

[AMXBans] ===============================================

[AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie.

[AMXBans] Zbanowany Nick : spisz?

[AMXBans] Powod : ' to za lezcza : ) obraza '

[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl

[AMXBans] Twoj SteamID : ' '

[AMXBans] Twoje IP : ' 81.106.12.213 '

[AMXBans] ===============================================

Świadkowie: Nikt nie zwraca uwagi na tego typu rzeczy podczas gry,

Uzasadnienie:Jezeli jestes adminem i pytasz sie mnie przez kilka rund czy mam wh i pozniej twierdzisz ze tak jest, nie robisz screenow ani nie krecisz demka tylko dajesz mi perma za moja odpowiedz na twoje damskie zaczepki? Nie pros wiecej mamy o kase na adma bo sie nie nadajesz do tego. Milego dnia

Oj któż to napisał skargę :) jak już to jest temat do odwołań od bana a nie do działu skargi i problemy :)

co do perma to wybacz ale dodawałem bana na szybko, przed zmianą mapki i nie zaznaczyłem długości więc poleciał perm :) oczywiście już zmienione na 3 godzinki :)

żeby nie być gołosłownym dołączam screena: http://www51.zippyshare.com/v/vFt3EfNa/file.html

wybacz kolego ale nikt mnie od leszcza nie będzie wyzywał. 

a i nie zrobiłem Ci ss ani nic bo nie mam na tym serwerze admina, mam dostęp do bansa, jakbyś nie wiedział to jak admin daje bana, to pojawia Ci się okno w czasie gry a następnie dostajesz kicka a tu tego nie było bo zbanowałem Cię przez bansa :)

skarga bezpodstawna i trochę żałosna bo wiesz dlaczego bana dostałeś więc poczekam 5 minut co masz do dodania i zamykam :)

a i jeszcze dodam, że jakbyś nie zauważył to  na końcu jest uśmiech więc napisałem to humorystycznie ale to twoja interpretacja 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...