Ziutka^^ Napisano 10 godzin temu #738579 Udostępnij Napisano 10 godzin temu Twój nick podczas gry: zalosne Godzina, data zdarzenia: 17 Dec 2025 - 20:46:30 Mapa: De_dust2 STEAM_ID / IP: STEAM_0:0:442226325 Uzasadnienie: Witam, dnia 17.12.2025 na serwerze dd2 zostałam niesłusznie zbanowana za rzekome używanie cheatów. Chętnie wstawiłabym demko, ale niestety nie mogę znaleźć go w swoich plikach. Szukałam pod nazwami "MultiHeadDemo_1.dem", "MultiHeadDemo_2.dem" oraz "MultiHeadDemo_3.dem". Nic nie znalazłam, co mogę zrobić w tej sytuacji ? *Demka z serwera: kot003 dodał reakcję 1 Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piesy Napisano 10 godzin temu Admin CS 1.6 COD 200 Moderator DC Premium #738580 Udostępnij Napisano 10 godzin temu (edytowane) @ Hubercikkk czekam na rozpiskę 24h Edytowane 10 godzin temu przez Piesy Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi