KsOgAmEr22 Napisano 4 Sierpnia 2015 #314654 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2015 Nick:Rob3rt Dawn3y Jun!or Wiek:15 Data rejestracji na forum:8 lipca 2015 Czas spędzony na forum: 3d 4h 32m 9s Doświadczenie w ocenianiu:dobre Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?:tak Byłeś banowany na forum lub serwerze?:nie Dlaczego Ty?: Przydałaby się kolejna para rąk do pomocy Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: 4-5 godzin Dwumiesięczny staż jako Admin: (Tak/Nie) Jestem adminem od ponad tygodnia Coś od siebie: jestem miły kulturalny i mam nadzieję, że pomogę chłopakom z UBT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 4 Sierpnia 2015 #314659 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2015 Wymagany Admin na jednym z serwerów Multi-Head.pl, bez ostrzeżeń w dziale Admin[serwer] (minimum 2-miesięczny staż). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 4 Sierpnia 2015 #314660 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi