anCyk Napisano 4 Sierpnia 2015 #314650 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2015 Nick: ·٠•●NλsTY●•٠· . Wiek: 22 . Doświadczenie (w byciu adminem): kilka razy spotkał mnie ten zaszczyt dość dawno temu i nie było to spowodowane przekazaniem funduszy a dobrym kontaktem z Administracją i godziny spędzane na serwerze. . Znajomość AMXX (W skali 1-10): 5-6 jednak człowiek szybko się uczy więc to raczej nie stanowić będzie problemu . Staż w CS-sie: Ooo joooj moja przygoda z Counterem zaczyna się jeszcze jak za gówniarza chodziło się na kafejki internetowe jeszcze przed pojawieniem się 1.6. Przyjmijmy że od czasów CS'a 1.5 a ogólny staż w 1.6 mogę śmiało powiedzieć około 10-11 lat . Steam / NonSteam: Oczywiście steam . Dlaczego Ty: Dlaczego ja ? Mianowicie i nie chcę tutaj kwestionować serwerowni bo jest zaje... Zaiste przyciąga różnorodnością serwerów jednak od pewnego czasu zastanawia mnie fakt że po prostu brakuje wam ludzi do pilnowania porządku. Jest czas wakacyjny Admin też człowiek i wiadomo korzysta się z tego wolnego czasu nie mniej jednak przestałem liczyć sytuacje gdzie po wejściu na serwer prosisz o spokój to Ci bluzgają nie mówiąc już o jakiś baranach z PROSkillem na WH czy innych wspomagaczach jestem żeby to łagodnie powiedzieć uczulony na takich delikwentów. A ciągłe wchodzenie na forum i spamowanie na SB czy na PW do Administracji po prostu mnie nie bawi a mówiąc prościej dostał bym warna czy inne ostrzeżenie o spam więc dość często gęsto opuszczam serwer smutny i wkur...ny bo nie ma komu porządku zrobić. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: różnie to bywa ale zazwyczaj jest to 3-4 godziny dziennie i w szczególności w nocy ( Pozdrawiam WD40 mój odwieczny rywal i gdyby nie jego 110hp dostawał by większe baty ) . Kontakt: - GT http://www.gametracker.com/anyc1337/ - gg 3067467 - steam http://steamcommunity.com/id/anCyk/ - lub FB, Skype, TS (jeśli będzie taka potrzeba) Pozdrawiam i liczę na pozytywne rozpatrzenie mojego podania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartyN Napisano 4 Sierpnia 2015 #314653 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2015 A Game tracker ?? Jestem na tak Znam go Wiek Steam Jedyny minus to że niema GT !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 4 Sierpnia 2015 #314772 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2015 Brakuje Ci kilku godzin. Dodatkowo po GT widzę, że Twoja aktywność niestety nie jest wystarczająca... Temat zamykam. Dobij godziny, popraw aktywność i poproś o otwarcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Września 2015 #332117 Udostępnij Napisano 21 Września 2015 No to może ja się wypowiem Widuję na serwie + Czasami zgłaszał mi na U@+ Godzinki Są + Jedyny minus to mieliśmy chyba raz małą spinę, że byłem odpalony, bo dostał kilka hs Ja bym dał na okres próbny jakieś 2 tyg jak się sprawdzi niech zostanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WD 40 Napisano 21 Września 2015 #332119 Udostępnij Napisano 21 Września 2015 Jestem na tak -mialem przyjemnosc grac z graczem niejednokrotnie -ma doswiadczenie w tych sprawach -prawidlowo wskazuje nieuczciwych graczy -dosyc czesto widuje na serwerze Czekamy tylko na pozytywne rozpatrzenie podania ^^ Pozdrawiam Serdecznie WD40 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JestemSamolotem Napisano 21 Września 2015 #332122 Udostępnij Napisano 21 Września 2015 Jestem na tak Wiek Steam Godzinki Doświadczenie Dodatkowy admin zawsze sie przyda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 21 Września 2015 #332123 Udostępnij Napisano 21 Września 2015 A więc cóż ja mogę? Gdybym postąpił inaczej moi admini by mnie zjedli... Gratuluję nowej rangi, życzę owocnej współpracy no i wiadomo! AKTYWNOŚĆ I GODZINKI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 21 Września 2015 #332124 Udostępnij Napisano 21 Września 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy mamy nadzieję na owocną współpracę. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi