Skocz do zawartości

Modyfikacja regulaminu

~~Banshee~~

Rekomendowane odpowiedzi

Taka propozycja ode mnie dotycząca regulaminu, a dokładniej stawiania min.

Więc prosiłbym, aby dodano taki punkt do regulaminu.

Miny, które można tylko przeskoczyć są zaliczane do min nie do ominięcia(czyli np. takie jak w drzwiach).

Czasami zdarza się taki agent, że postawi 3 miny w przejściu 2-osobowym i skarby świata nie idzie ich obejść.

Przykładem jest chociażby górny trup na dd2 od strony TT tudzież od strony CT.

Inny przykład? Półka na mapie de_rats1337 lub mostek na de_aztec.

Ja jestem na nie. Miny, które da się przeskoczyć to miny, które da się ominąć tylko jeśli zostanie jak jest to prosiłbym o poinformowanie adminów o tym, że takie miny nie są zaliczane do tych nie do obejścia bo dostałem bana mimo, że można było je przeskoczyć (mapa de_dust2, drzwi na resp tt nawet one nie były w drzwiach tylko przed nimi ale oczywiście admin nie uznał...)

Ja jestem na nie. Miny, które da się przeskoczyć to miny, które da się ominąć tylko jeśli zostanie jak jest to prosiłbym o poinformowanie adminów o tym, że takie miny nie są zaliczane do tych nie do obejścia bo dostałem bana mimo, że można było je przeskoczyć (mapa de_dust2, drzwi na resp tt nawet one nie były w drzwiach tylko przed nimi ale oczywiście admin nie uznał...)

Regulamin się kłania ;)

Zakaz stawiania min w:

"8. 2. W bliskiej odległości od drzwi,schodów bądź okien i w drzwiach."

Więc nie mów tutaj o niesłusznym banie kogoś.

Zdanie wcześniejsze podtrzymuje i innym też radzę się jeszcze zastanowić/wypowiedzieć.Ułatwiłoby to grę.

Moim zdaniem zbędna propozycja. Wystarczy, że zgłosicie adminowi o sytuacji gdy naprawdę nie da się ich przeskoczyć i powinien wejść na specta i to sprawdzić. Tym bardziej, że został wgrany plugin umożliwiający sprawdzenie czyje to miny.

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

watekzamkniety.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Zespół Multi-Head.pl.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...