~~Banshee~~ Napisano 3 Sierpnia 2015 #314524 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2015 Taka propozycja ode mnie dotycząca regulaminu, a dokładniej stawiania min. Więc prosiłbym, aby dodano taki punkt do regulaminu. Miny, które można tylko przeskoczyć są zaliczane do min nie do ominięcia(czyli np. takie jak w drzwiach). Czasami zdarza się taki agent, że postawi 3 miny w przejściu 2-osobowym i skarby świata nie idzie ich obejść. Przykładem jest chociażby górny trup na dd2 od strony TT tudzież od strony CT. Inny przykład? Półka na mapie de_rats1337 lub mostek na de_aztec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreatywnyAli Napisano 5 Sierpnia 2015 #314985 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2015 Dobry pomysł Trochę roboty więcej by było w sprawdzaniu takich min ale ułatwiłoby to grę innym na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~~Banshee~~ Napisano 7 Sierpnia 2015 Autor #315782 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2015 refresh Wypowiadajcie się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~~Banshee~~ Napisano 9 Sierpnia 2015 Autor #316730 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2015 Refresh jeszcze raz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Missia Napisano 9 Sierpnia 2015 #316736 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2015 Spoko pomysł , ułatwi to graczom grę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M@R!O Napisano 9 Sierpnia 2015 #316750 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2015 Może być wtedy nie będzie płaczu, że da lub nie da się przeskoczyć min. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3p1c F41L Napisano 9 Sierpnia 2015 #316771 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2015 Na ratsie zawsze byl ban za miny w tym przejsicu wiec nie wiem o co chodzi, ale miny sa po to aby stawiac wiec na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~~Banshee~~ Napisano 10 Sierpnia 2015 Autor #316884 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2015 Epic chodzi mi np o taką sytuacje: że gość zastawi minami galę tak, że da się je tylko przeskoczyć, a przecież jak się szybko biegnie to nie zawsze je widać, lub np gdy do kogoś strzelasz to też ciężko te miny wyłapać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Sierpnia 2015 #317051 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2015 Ja jestem na nie. Miny, które da się przeskoczyć to miny, które da się ominąć tylko jeśli zostanie jak jest to prosiłbym o poinformowanie adminów o tym, że takie miny nie są zaliczane do tych nie do obejścia bo dostałem bana mimo, że można było je przeskoczyć (mapa de_dust2, drzwi na resp tt nawet one nie były w drzwiach tylko przed nimi ale oczywiście admin nie uznał...) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreatywnyAli Napisano 11 Sierpnia 2015 #317218 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 Ja jestem na nie. Miny, które da się przeskoczyć to miny, które da się ominąć tylko jeśli zostanie jak jest to prosiłbym o poinformowanie adminów o tym, że takie miny nie są zaliczane do tych nie do obejścia bo dostałem bana mimo, że można było je przeskoczyć (mapa de_dust2, drzwi na resp tt nawet one nie były w drzwiach tylko przed nimi ale oczywiście admin nie uznał...) Regulamin się kłania Zakaz stawiania min w: "8. 2. W bliskiej odległości od drzwi,schodów bądź okien i w drzwiach." Więc nie mów tutaj o niesłusznym banie kogoś. Zdanie wcześniejsze podtrzymuje i innym też radzę się jeszcze zastanowić/wypowiedzieć.Ułatwiłoby to grę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazor VIKINGS™ Napisano 11 Sierpnia 2015 #317260 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 Interesujący pomysł ułatwił by trochę grę graczom, a po za tym nie było by kłótni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`izcoN Napisano 11 Sierpnia 2015 #317365 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 Jestem na tak, ulatwilo by to grę innym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 12 Sierpnia 2015 #317710 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2015 Moim zdaniem zbędna propozycja. Wystarczy, że zgłosicie adminowi o sytuacji gdy naprawdę nie da się ich przeskoczyć i powinien wejść na specta i to sprawdzić. Tym bardziej, że został wgrany plugin umożliwiający sprawdzenie czyje to miny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 12 Sierpnia 2015 #317712 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi