toczek :D Napisano 23 Kwietnia 2016 #425534 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2016 Mam poważny problem wchodząc na serwer GO:MOD 2 wyskakuje mi żebym podał hasło do swojego nicu a ja żadnego hasła nie zakładałem i nie mogę grać. Czy można coś na to poradzić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 23 Kwietnia 2016 #425541 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2016 ktos juz zajął twoj nick wymyśl nowy albo zgłoś sie z tym na pw do S@ luba OPS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toczek :D Napisano 23 Kwietnia 2016 Autor #425542 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2016 Kurde ja na tym serwie gram od stycznia 7 w topce i takie staty i wszystko od nowa, ale pokazuje mi tam żeby podać hasło które wpisałem przy pierwszym wejściu na serwer, i nie można tego jakoś zmienić odzyskać to hasło ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 24 Kwietnia 2016 #425980 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2016 Zgłoś się do mnie na pw, rozwiążemy tą sprawę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 24 Kwietnia 2016 #425981 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi