Lewyy. Napisano 8 godzin temu #739671 Udostępnij Napisano 8 godzin temu Nick na serwerze: Lewyy. Wiek: 28 Znajomość AMXX (0/8): 4/8 Doświadczenie: Mialem Ad u znajomego pare lat temu .gram na pb ponad 10 lat Czy posiadasz grę Counter Strike 1.6 na Steam:Tak Link do profilu na STEAM:https://steamcommunity.com/profiles/76561198060471647/ Link do profilu na Game Tracker: https://www.gametracker.com/player/Lewyy./51.77.57.46:27015/ Kontakt: Steam i Dc Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: Jestem osoba bardzo aktywną , często gram w póznych porach gdzie nie ma już żadnego admina na serwerze. Jestem osobą lubianą i chcialbym pomoc w przestrzeganiu regulaminu serwera Pb. Kaku95 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GuMiS_^^ Napisano 7 godzin temu Admin CS 1.6 PAINTBALL #739682 Udostępnij Napisano 7 godzin temu Na Tak +Wiek +Steam +Doświadczenie Spoko ziomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JAJKO Napisano 7 godzin temu #739683 Udostępnij Napisano 7 godzin temu +steam +wiek +aktywność na serwerze -kultura Myślę że można dać szansę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaku95 Napisano 7 godzin temu #739684 Udostępnij Napisano 7 godzin temu Ja jestem na TAK + Steam + Wiek + Kultura, graliśmy na nie jednym serwerze razem + Aktywny AMX do podciągnięcia ale to kwestia przypomnienia podstawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patusiara 128 Napisano 4 godziny temu Kobieta #739715 Udostępnij Napisano 4 godziny temu Jestem na TAK + steam + wiek + kultura + często aktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Haardocore Napisano 4 godziny temu #739719 Udostępnij Napisano 4 godziny temu Jestem na tak , aktywny , wymagania spełnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strafelegit Napisano 3 godziny temu Opiekun CS 1.6 PAINTBALL #739727 Udostępnij Napisano 3 godziny temu Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi