~~Banshee~~ Napisano 2 Sierpnia 2015 #314219 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2015 Witam. Proponuję, aby wgrać plugin pomagający w banowaniu osób, które stawiają miny niezgodnie z regulaminem. Oto jak miałby on działać: gdy jesteśmy martwi(lub gdy jesteśmy obserwatorami gry) po najechaniu celownikiem na miny, mina podświetla się na biało(tak samo jak mając perk Kara Sapera), a właściciel miny jest wyświetlany nad celownikiem/miną. Taki plugin mógłby być dostępny dla wszystkich graczy(którzy w czasie gdy nie ma adminów, mogliby zrobić ssy i być pewnym do kogo te miny należą) albo chociaż dla adminów, którym ten plugin bardzo by pomógł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreatywnyAli Napisano 2 Sierpnia 2015 #314240 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2015 Dobry pomysł eidt;] Dobrze MemesiO... następnym razem przepisze to co napisała osoba tworząca temat... Chyba proste,że jeśli nie ma się nic do dodania a chce się żeby coś takiego było na serwer wprowadzone to się wypowiada...No ale jeśli Ty widzisz sens w powtarzaniu tego co twórca tematu to okej....Zapamiętam Heh,no dobra Po prostu nie widzę sensu w przepisywaniu tego co napisała osoba tworząca temat jeśli się z tym zgadzamy.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`izcoN Napisano 3 Sierpnia 2015 #314322 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2015 Bardzo dobry pomysł można by było wgrać coś takiego na serwer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lesto Napisano 3 Sierpnia 2015 #314335 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2015 W marcu pisałem o tym w dziale dla adminów na serwerze cod 200 i niby wszystko ładnie jednak takowy plugin ciężko napisać. Jak stwierdził Fighter taki plugin może nie istnieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~~Banshee~~ Napisano 3 Sierpnia 2015 Autor #314347 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2015 Istnieje, istnieje. Zanim przyszedłem tutaj, grałem na serwerze, gdzie takie coś było wgrane i sprawdzało się w 100%. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DedFacker Napisano 3 Sierpnia 2015 #314405 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2015 Też nie sądze żeby coś takiego istniało...no ale jeśli twierdzisz że jest to z łaski swojej podałbyś linka ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~~Banshee~~ Napisano 3 Sierpnia 2015 Autor #314490 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2015 Wiesz, nie wiem czy ten plugin był ściągany z internetu. Sądzę, że technik z tamtej sieci sam go napisał, ale jak znajdę chwilę to poszukam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 4 Sierpnia 2015 #314811 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2015 Jeżeli taki plugin znajdziemy czy osobę która go napisze, to nie ma problemu z wprowadzeniem tego na serwer. // Znalazłam plugin, który pokazuje właściciela postawionej miny ale widzą to tylko admini ( po najechaniu na minę) i tylko wtedy gdy są martwi. Plugin jest wgrany na serwer i mam nadzieję, że ułatwi adminom pracę. Wygląda to tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 4 Sierpnia 2015 #314812 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi