Trakerka74 Napisano wczoraj o 09:16 #740279 Udostępnij Napisano wczoraj o 09:16 Twój nick podczas gry: Trakerka74 Godzina, data zdarzenia: Mapa: de_dust 2 STEAM_ID / IP: STEAM_0 : 0 : 397384877 Uzasadnienie: dno i nic wiecej nie bede sie bawic jak x lat temu pofatygowałem sie bo macie zjebany program i chodzi o sam fakt bo mam wbite gdzie bede grac dla zwykłej zasay pesel mnie nie puszcza zeby bawic sie w przepychanki po x latach gram cos zero ogarniecia a tu ban macie perfekcyjny system hahaha MultiHeadDemo_2.zip Piesy, Wczoraj o 13:07 możliwe że przez jakiegoś laga dostałaś bana, postaraj się sprawdzić co mogło go wywołać i wyeliminowac to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piesy Napisano wczoraj o 13:07 Admin CS 1.6 COD 200 Moderator DC Premium #740311 Udostępnij Napisano wczoraj o 13:07 Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, aby grać czysto. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi