cl0udy Napisano 2 Sierpnia 2015 #314128 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2015 Nick: cl0udy Wiek: 16 Doświadczenie (w byciu adminem): Sporo Adminowałem w wersji 1.6,Jeżeli chodzi o CS:GO to byłem raz Adminem. Znajomość SourceMod (W skali 1-10): 7 Staż w CS-sie: 4 lata 1.6, CS:GO kupione 1 dzień po premierze. Dlaczego Ty: Widzę że nie mało Administratorów jest ,ale na serwerach rzadko widać Admina.Widziałem nie raz reklamę w nicku,czy słyszałem krzyczące dziecko że chce AWP. Zaczynam właśnie grać na waszej serwerowni i jestem pod wielki wrażeniem jeżeli chodzi o serwery,stabilność,ping.Chciałbym jeszcze udoskonalić razem z wami tą Serwerownie. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 3-6 godzin. Kontakt: PW,Steam ( http://steamcommunity.com/id/cl0udy555555/ ) Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/cl0udy/91.185.185.20:28075/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Detroit Napisano 2 Sierpnia 2015 #314247 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2015 Wszystko ok, lecz nie kojarzę Ciebie za specjalnie z serwera. Konto na forum też masz założone od paru dni. Według mnie mógłbyś jeszcze trochę pograć, pokazać się a potem droga wolna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cl0udy Napisano 3 Sierpnia 2015 Autor #314320 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2015 Dlatego napisałem że zaczynam grać na waszej serwerowni. Kiedyś grałem u was ale nie na tym koncie steam, było to dosyć dawno jeszcze na serwerach 1.6 ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Legrezz Napisano 3 Sierpnia 2015 #314340 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2015 Widziałem cie raz na serwerze+ mikro i zachowanie więc jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marihuanen Napisano 4 Sierpnia 2015 #314745 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2015 także ten :0 witaJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 4 Sierpnia 2015 #314751 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy mamy nadzieję na owocną współpracę. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi