Łobuzek Napisano 23 Marca 2016 #415200 Udostępnij Napisano 23 Marca 2016 Witam, wpadłem na pomysł aby powstał jeden serwer CS 1.6 jest to rodzaj serwera: Capture The Flag Gra polega na ukradnieciu z respa przeciwników ich flagi oraz z powrotem dobiegniecia do swojego respa gdzie zostawiamy flage przeciwnikow. Po zdobyciu wystarczajacej ilosci adrenaliny możemy kupić dodatkowa bron lub właczyc dodatkowy tryb np. Berserk (wieksze dmg) , speed (szybciej biegamy) , regeneracja (regeneruje sie HP i kamizelka) , niewidzialnosc (jestesmy mniej widoczni). Jakie jest wasze zdanie na tą moją propozycje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
z.r.a.z. Napisano 23 Marca 2016 #365603 Udostępnij Napisano 23 Marca 2016 Taki paintball? Od pomyslu do realizacji kawal drogi.... Ja tego nie widze. Wedlug mnie lepiej uporzadkowac to co mamy obecnie i rozwinac dzialajace serwery... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 23 Marca 2016 #386151 Udostępnij Napisano 23 Marca 2016 tak jak Zbychu napisal, lepiej rozwinąć obecne serwery. Nie tak dawno powstał nowy serwer COD 600. To właściciel sieci ustala kiedy i jaki serwer powstanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bunny Napisano 23 Marca 2016 #415227 Udostępnij Napisano 23 Marca 2016 Po co zakładać nowy serwer skoro niedawno powstał/zmienił się inny. Było sporo z nim problemów a ty wyjeżdżasz z następnym. Zdecydowane nie. Sporo problemów jest aktualnie. Nie ma sensu dokładać kolejnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łobuzek Napisano 23 Marca 2016 Autor #415351 Udostępnij Napisano 23 Marca 2016 Ok widzę negatywnie każdy podchodzi do pomysłu. proszę zamknąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 23 Marca 2016 #415398 Udostępnij Napisano 23 Marca 2016 CTF był niedawno u nas próbowany, jednak zrezygnowaliśmy z tego pomysłu. Ponadto obecnie nie przewidujemy nowych serwerów, jeżeli coś w tym kierunku się zmieni zostaniecie poinformowani. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 23 Marca 2016 #415399 Udostępnij Napisano 23 Marca 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi