wandi Napisano 2 Sierpnia 2015 Premium #314058 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2015 Nick:Wadndiś Wiek:16 Data rejestracji na forum:27 Wrzesień 2k14 Czas spędzony na forum:Ogółem 60 dni a po resecie 1d 13h 8m 19s Doświadczenie w ocenianiu:Trochę mam ,adminowałem na jb i teraz na dd2/inf więc miałem okazje patrzenia na czity. Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?:Nie Byłeś banowany na forum lub serwerze?:Na forum nie ,na serwerach* owszem Dlaczego Ty?:Brak dużej ilości ubt więc chce załatać dziurę. Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?:5-4 h Dwumiesięczny staż jako Admin: (Tak/Nie)Owszem Coś od siebie:Tak aczkolwiek nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 4 Sierpnia 2015 Weteran MH #314845 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2015 na okres próbny . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 4 Sierpnia 2015 Weteran MH #314846 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi