AwIlL Napisano 7 godzin temu #740574 Udostępnij Napisano 7 godzin temu (edytowane) zauważyłem, że obrażenia rosną im dłużej trwa rozgrywka i wygląda, że ma to jakiś związek z ilością śmierci gracza - im więcej razy umrze, tym więcej obrażeń później otrzymuje. buga zauważyłem w trakcie trybu DM, kiedy grałem z 1 innym graczem przez 2 mapy. on miał ak47 i na początku bił mi po jakieś 33~35 w ciało i 140 w głowę, ja z mp5 biłem po jakieś 28 w ciało i 80~90 w głowę. po upływie jakiegoś czasu już obrywałem po ponad 70 w ciało i ponad 280 w głowę, a ja biłem po 50 w ciało i 160 w głowę. bug się powtarzał na każdej z map, obrażenia rosły wraz czasem. dzisiaj udało mi się to zaobserwować bez trybu DM kiedy mapa była 2 razy przedłużana. miałem już ponad 25 śmierci i gracz, który świeżo wszedł na serwer walnął mi za 250 w głowę z m4a1 (klasa elektryk) nie posiadając perku ani jakiegoś wielkiego poziomu (40). w następnej rundzie zauważyłem, że ten sam gracz w ciało bije po 60 tą m4a1. dzięki temu, że nowy gracz zadawał takie obrażenia wnioskuję, że rosną obrażenia otrzymywane, a nie obrażenia zadawane. warunki, dla których ten bug występuje: - gracz otrzymujący obrażenia musi być długo na tej mapie lub mieć dużo śmierci (któryś z tych, choć bardziej wygląda mi na to drugie) demko z rozgrywki: https://megawrzuta.pl/k7uxf3wt można sobie porównać obrażenia na początku mapy kontro te pod koniec mapy Edytowane 6 godzin temu przez AwIlL po obejrzeniu demka jednak botów też dotyczy Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piesy Napisano 6 godzin temu Admin CS 1.6 COD 200 Moderator DC Premium #740577 Udostępnij Napisano 6 godzin temu A to nie tak że rósł mi level i ulepszał obrażenia? Albo częściej o finał i statystyki mi wzrastały,.bo na serwerze jest taki plugin co jak dużo razy z rzędu zginiesz to zwiększa ci statystyki Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AwIlL Napisano 6 godzin temu Autor #740587 Udostępnij Napisano 6 godzin temu zastanawiałem się nad taką możliwością, że to ten plugin robi, ale DeathStreak powinien się resetować po pierwszym killu (tak przynajmniej jest w oryginale). daję drugie demko z dzisiaj bez trybu DM: https://megawrzuta.pl/rrx9vglg w minucie 40 przychodzi świeży gracz, który nie ma perku, nie ma DS, nie ma KS, elektryk 40 lvl, jest na świeżo i w 40:26 dostaję banię za 247. statystyka 'obrażenia' daje max 10% więcej obrażeń (bez DS), a tu ewidentnie wchodzi +100% Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi