suS Napisano 1 Sierpnia 2015 #313880 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2015 [align=center]Rodzaj (awatar, sygnatura itd..): Awatar[/align] [align=center]Tematyka: Napis/tygrys (do wyboru)[/align] [align=center]Render/stock (link do obrazka, z którego ma być wykonana praca): -[/align] [align=center]Kolorystyka: Jeśli chodzi o tematykę napis to najlepiej w kolorach niebieski, jeśli chodzi o tygrysa to oczywiście jego umaszczenie.[/align] [align=center]Rozmiar: 200/200[/align] [align=center]Napis: suS (Wielkość liter nie ma znaczenia)[/align] [align=center]Inne uwagi: W tematyce tygrys miło zobaczyć by było wektor i napis, oczywiście to tylko mała podpowiedź. Jeśli znajdziecie pięknego tygrysa i go trochę dopieścicie, i dodacie gdzieś małymi rozmiarami mój nick, też będzie dobrze [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center] Rodzaj (awatar, sygnatura itd..): Sygnatura[/align] [align=center]Tematyka: Tygrys[/align] [align=center]Render/stock (link do obrazka, z którego ma być wykonana praca): -[/align] [align=center]Kolorystyka:[/align] [align=center]Rozmiar:400x150/500x200/ (Aczkolwiek może być każdy jaki wam pasuje)[/align] [align=center]Napis: suS[/align] [align=center]Inne uwagi:Miło zobaczyć by było wektor i napis, oczywiście to tylko mała podpowiedź. Jeśli znajdziecie pięknego tygrysa i go trochę dopieścicie, i dodacie gdzieś małymi rozmiarami mój nick, też będzie dobrze [/align] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 1 Sierpnia 2015 #313890 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2015 http://iv.pl/images/61033057169816699792.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suS Napisano 1 Sierpnia 2015 Autor #313977 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2015 Nie podoba mi się ta praca, ale doceniam że zrobiłeś, łap plusika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DI@BELEK Napisano 1 Sierpnia 2015 #314010 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2015 http://i.imgur.com/L2FcXl0.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suS Napisano 2 Sierpnia 2015 Autor #314031 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2015 Niestety nie podoba mi się ale właśnie gdzieś w tym stylu awatar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Itashiro Napisano 5 Sierpnia 2015 #315086 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suS Napisano 5 Sierpnia 2015 Autor #315180 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2015 Kolorystyka: Jeśli chodzi o tematykę napis to najlepiej w kolorach niebieski, jeśli chodzi o tygrysa to oczywiście jego umaszczenie. Ktoś nie czytał zlecenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Itashiro Napisano 10 Sierpnia 2015 #316917 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2015 Brak zainteresowania tematem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi