rDk Napisano 23 Marca 2016 #415168 Udostępnij Napisano 23 Marca 2016 Nick: rDk Wiek: 20 Doświadczenie (w byciu adminem): Duże. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8 Staż w CS-sie: 10`ty rok Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Brakuje doświadczonych ludzi na stanowisku administratorskim, a dysponuje sporym czasem wolnym więc myślę, że mógłbym się przydać w prowadzeniu porządku na serwerze. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:Zależne od czasu, a że grafik różny to i czas jest różny (+- 2-6h) Kontakt: Steam, pw forum. Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/rDk/80.72.43.106:27027 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekinek Napisano 23 Marca 2016 #415203 Udostępnij Napisano 23 Marca 2016 Co ty za linka podajesz ? ? Kompletnie Brak aktywności . Nie róbcie se jaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rDk Napisano 23 Marca 2016 Autor #365606 Udostępnij Napisano 23 Marca 2016 Edytowałem już, powinno być wszystko okej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr. Amb(r)ozja Napisano 23 Marca 2016 #415391 Udostępnij Napisano 23 Marca 2016 Nic do ciebie nie mam ale jestem na Nie ... powód ? spamujesz co chwile sayteam@ z byle "gównem" ze tak się wyrażę . Na dodatek próbujesz nas czyli adminów uczyć co mamy robić na serwerze .. To robi się irytujące Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 23 Marca 2016 #415402 Udostępnij Napisano 23 Marca 2016 Nie,nie. Jesteś konfliktowy, obrażasz adminów i uważasz sie za lepszego niż Oni , składasz podanie po długiej przerwie, do tego miałeś już @ u nas i średnio się sprawdziłeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 23 Marca 2016 #415403 Udostępnij Napisano 23 Marca 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi