TPS Trawa Pali Stresy Napisano 31 Lipca 2015 #313725 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2015 Nick: [TPS] Trawa Pali Stresy Wiek: 18lat Doświadczenie (w byciu adminem): Raczej duże Byłem już adminem na tym serverze Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8 Staż w CS-sie: 7 Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Są teraz wakacje i postanowiłem znowu wrócić do 1.6 teraz na dłużej Grałem na tym serverze prawie od powstania z małymi przerwami i chyba większość ludzi mnie zna, lubi i szanuje. Najczęściej gram w porach przedpołudniowych i późno wieczornych i zdarza się, że nie ma w ogóle admina lub jest jeden, który może po prostu nie ogarnąć. Chciałbym pomóc utrzymać porządek bo wiadomo cziterki nie śpią Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 4-5h Kontakt: FB, Steam, TS3 Link do GameTracker'a:http://www.gametracker.com/player/%5BTPS%5D%20Trawa%20Pali%20Stresy/80.72.40.110:27008/ ___________________________________ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Podziemny Ruch Oporu Napisano 31 Lipca 2015 #313726 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2015 Na Tak * wiek * steam * był adminem juz na tym servie przyda sie :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
think! Napisano 31 Lipca 2015 #313732 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2015 Był i się sprawdzał, ale odszedł na rzecz CS: Go. W skrócie: zdrajca Ale na TAK, ma doświadczenie, zna się na rzeczy, kulturalny i ogarnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 31 Lipca 2015 #313742 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2015 na tak! -doswiadczony -czezto na serwie - na cod 200 nie ma za duzo adminów (grajacych) wiec zawsze sie jakis ogarnięty przyda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 31 Lipca 2015 #313761 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2015 Godzinki masz przegrane, na serwerze widuje Cie lecz twoje GT z tygodnia jest mierne. Jestem na Nie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bez Iimienny Napisano 2 Sierpnia 2015 #314047 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2015 Na tak -Wiek -Kontakt -doświadczenie przyda się na serwerze tylko dobij Godziny w GT I spoko Będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaziziomeK <33 Napisano 2 Sierpnia 2015 #314125 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2015 Na tak + na serwerze jest często + miły + pomocny + wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 3 Sierpnia 2015 #314401 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2015 Na tak + ogarniety + czesto wchodzi na serwer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0mI Napisano 5 Sierpnia 2015 #315042 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy mamy nadzieję na owocną współpracę. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi